OCP Nieuwsbrief Herfst 2020

 

En wat zijn we daar blij mee!

Op 12 maart moesten we het OCP, gedwongen door de coronamaatregelen, dicht doen. Maar, gelukkig, op maandag 20 juli konden  we besluiten om weer te openen. Natuurlijk houden we ons aan de regels en hebben we hygiënemaatregelen getroffen. En als het even kan gaan we buiten zitten. Dat is gewoon beter in deze coronatijd. We zijn nog voorzichtig want op het moment zijn er weer meer besmettingen. Daarom zijn we eerst maar drie dagdelen open.

Het is heel fijn om stadsgenoten weer te zien, ook al zit er steeds anderhalve meter tussen iedereen.

Maar met hartelijke woorden, lieve gebaren en een lekker bakkie koffie of thee kunnen we elkaar ook veel duidelijk maken.

 

Gasten hebben het inloophuis van de kerken gemist en vrijwilligers niet minder. Velen stonden te springen om weer aan het (vrijwilligers) werk te gaan. En veel gasten genoten ervan om hun ‘stadsfamilie’ weer te zien. Want zo zien velen het: we zijn familie. We zijn meer dan stadsgenoten en we willen niet zonder elkaar.

Veel gasten zijn tijdens de sluiting elke dag trouw gebeld door vrijwilligers. Dat hielp. Soms waren de contacten en de gesprekken ‘door het draadje’ zelfs beter dan de gesprekken in elkaars aanwezigheid maar met anderen daar ook omheen. Het één op één was intiemer en gaf ook her en der veel vrijheid om te spreken vanuit het hart.

Met die telefoongesprekken zijn we nu gestopt. We zien elkaar weer en daar zijn we dankbaar voor!

 

Een hartelijke groet voor u allen,

Ellen Sonneveld

 

Vriendelijk verzoek

Al jaren  steunt u het werk van het City Pastoraat in Enschede waarvoor we u danken. Omdat door vergrijzing het aantal “steunvrienden” terugloopt, zoeken we naar mogelijkheden om de kosten die wij voor ons werk moeten maken, te verlagen.

 

Daarom stellen we u voor om in de nabije toekomst (vanaf januari 2021) onze OCP Nieuwsbrief ook digitaal aan te bieden. Dat zou betekenen dat u niet meer de papieren nieuwsbrief met de gebruikelijke acceptgiro ontvangt, maar een e-mail met bijlage.

 

De mogelijkheid van het ontvangen van een papieren nieuwsbrief blijft nog wel bestaan.

Mail a.u.b. aan:

 

     info@citypastoraatenschede.nl 

 

  • Verzoekt OCP Nieuws Digitaal
  • Uw naam
  • Uw e-mailadres

Omdat wij toch ook afhankelijk zijn van uw financiële steun willen we u vragen dan zelf uw financiële bijdrage (zonder acceptgiro)  te blijven overmaken op rekening :

NL06 INGB 000 4500 421     of op  

NL13 INGB 066 4817 416

Contact

Tel: 053 - 430 61 90

Openingstijden:
Ma t/m vr: 13.00 - 17.00u
Di en do: 10.00 - 12.30u
Za: 14:00 - 16:00